Plasti Dip voor een beschermende, isolerende en impregnerende coating van uw heilige koe!

Plasti Dip is een synthetische, vloeibare rubber coating die in de V.S. wordt ontwikkeld. Dit multifunctionele product kan door middel van sprayen, smeren of (onder)dompelen eenvoudig worden aangebracht, maar ook weer eenvoudig van behandelde onderdelen worden verwijderd, zonder enige schade aan te brengen. Deze verwijderbare eigenschap maakt Plasti Dip een uniek product.

Naast de verwijderbare eigenschap van Plasti Dip heeft dit product nog een aantal bijzondere eigenschappen. Plasti Dip heeft een beschermende, isolerende en impregnerende werking. Het beschermt behandelde voorwerpen tegen vocht, zuren, elektrische spanningen, slijtage, corrosie, slippen, glijden, alkaliën en diverse soorten zout én zorgt voor een comfortabele en gecontroleerde grip. Plasti Dip is toepasbaar op vrijwel alle gladde ondergronden. Het hecht zich gemakkelijk aan metaal, plastic, hout, glas, steen, rubber, carbon, beton, touw, koolstof, glasvezel en glaswol. Ook op poreuze ondergronden hecht Plasti Dip zich goed, echter vervalt dan wel de verwijderbare eigenschap van Plasti Dip. Na het drogen is Plasti Dip blijvend elastisch, reukloos, eenvoudig te verwijderen en/of bij te werken.

Let op: Plasti Dip hecht zich zowel aan poreuze als aan gladde ondergronden. Echter op poreuze ondergronden komt de verwijderbare eigenschap te vervallen.

Levensduur

Met de juiste voorbehandeling en voldoende lagen heeft Plasti Dip een lange levensduur. Daarnaast is het hittebestendig tot zo’n 155 graden Celsius, waardoor het niet snel zal smelten of beschadigen door de hitte. Plasti Dip is bestand tegen diverse weersinvloeden. Plasti Dip zal niet verbleken door de zon en ook sneeuw en vorst hebben geen invloed op de conditie van uw behandelde onderdelen. Plasti Dip is zelfs een uitermate geschikt product om bijvoorbeeld uw velgen te beschermen tegen zout en pekel tijdens vorst.

KLEINE AUTO
vanaf
695,-
VW UP, TOYOTA AYGO, RENAULT TWINGO, CITROEN C1

BOEK AFSPRAAK

MIDDEL AUTO
vanaf
845,-
VW GOLF, AUDI A3, SEAT LEON, RENAULT CLIO, FORD FOCUS

BOEK AFSPRAAK

GROTE AUTO
vanaf
995,-
AUDI A6, VW PASSAT, MERCEDES E KLASSE, BMW 5-SERIE, PORSCHE PANAMERA

BOEK AFSPRAAK

EXTRA GROTE AUTO
vanaf
1195,-
AUDI A8, MERCEDES ML, BMW X6, PORSCHE CAYENNE

BOEK AFSPRAAK